Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040 910 1687/ yhteys(ät)asema10.fi//

  Nimi ja yritys*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Viesti*

  Google Ads -hakusanamainonta

  Kasvata sivustosi liikennettä maksullisella Google-mainonnalla.

  Kohdennettavaa ja laadukasta online-mainontaa, jonka tuloksia on helppoa mitata!

  Tehtävämme on tuoda tuloksia mainontaan sijoittamallesi pääomalle.

  Ads-hakusanamainonta on online-mainontaa Googlen hakukoneessa, jossa maksat ainoastaan sivustollesi johtavista klikkauksista. Mainoksesi näytetään hakutulosten yhteydessä silloin, kun valitsemiasi avainsanoja sisältäviä hakuja tehdään. Korkeilla avainsanojen laatupisteillä klikkaukset maksavat sinulle huomattavasti vähemmän.

  Tälläkin hetkellä ihmiset etsivät tarjoamiasi tuotteita tai palveluita verkosta. Mainostamalla Googlen hakutulossivulla varmistat, että potentiaaliset asiakkaasi löytävät sinun yrityksesi ja saat mahdollisuuden myydä heille. Jos et ole paikalla, ihmiset ostavat joltain toiselta.

  Pidämme huolen kampanjoidesi suunnittelusta, ylläpidosta ja optimoinnista. Jatkuvan raportoinnin avulla pysyt ajan tasalla kampanjoiden toimivuudesta. Analytiikan avulla pystymme laskemaan mainonnan tuoton yrityksellesi.

  Google AdWords -hakusanamainonta

   Nimi ja yritys*

   Sähköposti*

   Puhelin*

   Viesti*

   Google Ads -hakusanamainontaa ilman pitkiä sopimuskausia

   Voit olla asiakkaanamme juuri niin kauan kuin olet palveluumme tyytyväinen.

   Oletko ensikertalainen tai haluatko parantaa nykyisen Google Ads -tilisi tehokkuutta?

   Palvelumme soveltuu niin uusille kuin jo olemassa oleville Google Ads -tileille.

   Esitutkimus

   Aloitamme tekemällä yrityksesi nykyiselle Ads-tilillesi esitutkimuksen, jossa käymme läpi tilin rakenteen ja historian. Saat analyysista arviomme tilin nykytilasta ja suositeltavista toimenpiteistä tehokkuuden parantamiseksi. Autamme luomaan sinulle uuden tilin, jos yritykselläsi ei vielä ole.

   Aloituspalaveri

   Esitutkimuksen jälkeen pidämme aloituspalaverin, jossa määritämme yhdessä yrityksesi tavoitteet ja budjetin hakusanamainonnalle. Sovimme kuinka usein ja millä tunnusluvuilla saaduista tuloksista raportoidaan. Yleisin raportoinnin aikaväli on 1-2 viikkoa.

   Seuranta ja optimointi

   Seuraamme jatkuvasti kampanjoidesi kannattavuutta analytiikan avulla. Muokkaamme kampanjoitasi sen mukaan mikä toimii ja pidämme yrityksesi ajan tasalla tekemistämme parannuksista. Kampanjan optimointi on olennainen osa kannattavaa Ads-mainontaa.

   Tulosten mittaaminen

   Konversio on jokin haluttu toiminto, jonka sivullasi oleva vierailija tekee. Se voi olla yhteydenotto, ostotapahtuma tai jokin muu tavoiteltu toiminto. Konversioseurannan avulla näemme mitkä mainoksiesi klikkauksista johtavat konversioon ja pystymme mittaamaan tuloksia.

   Avainsanojen laatupisteet

   Googlen Ad Rank määrittää mainoksesi sijainnin hakutuloksissa. Valitsemalla yhteensopivat avainsanat ja laskeutumissivut sekä luomalla osuvia mainostekstejä, parannamme avainsanojen laatupisteitä ja Ad Rankia sekä mainonnan tehokkuutta.

   Hakukoneoptimointi

   Hakukoneoptimoinnin avulla yrityksesi näkyy myös Googlen luonnollisissa hakutuloksissa ja tavoitat vieläkin enemmän ostoa harkitsevia ihmisiä. Hakukoneoptimoinnissa tulokset näkyvät hakusanamainontaa hitaammin, mutta klikkaukset eivät maksa mitään.

    Nimi ja yritys*

    Sähköposti*

    Puhelin*

    Viesti*

    Selvitetäänkö, kuinka paljon voisit kasvattaa sivustosi liikennettä kohdistetulla online-mainonnalla?

    Soita tai jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan vuorokauden sisällä.