Graafinen suunnittelu

Luomme yrityksellesi kasvot.

Tunnistettavuus syntyy luodun visuaalisen identiteetin noudattamisella yrityksen kaikessa viestinnässä

Vahvuutemme on laaja visuaalinen osaaminen ja yli kahdenkymmenen vuoden kokemus mainonnasta ja graafisesta suunnittelusta.

Yritysilme on osa yrityksen viestintää. Miltä yrityksen toimitilat, työntekijät, autot, painotuotteet, sähköinen media ja verkkosivut näyttävät. Näillä yritys antaa tietyn mielikuvan asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen. Yhtenäisellä ja pitkäjännitteisellä yritysilmeellä yritys saavuttaa tunnettuutta ja paremman markkina-aseman.

Palvelukonseptiimme kuuluu auttaa asiakkaitamme rakentamaan yritysilme, jota yrityksesi on helppo noudattaa. Tärkeää on sitoutuminen, jota vaaditaan kaikilta osapuolilta. Yrityksen sisäisen viestinnän tehokkuus on tässä avainasemassa. Suosittelemme aina graafisen ohjeistuksen laatimista, jotta kaikilla toimijoilla on selkeä käsitys, miten yrityksesi brändistä pidetään huolta.

Kysy lisää palvelustamme:
Jere Leinonen, web- & graafinen suunnittelu
040 910 1687
jere.leinonen(ät)asema10.fi

  Nimi ja yritys*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Viesti*

  Jaa kanssamme yrityksesi historia, arvot ja tavoitteet.

  Muotoilemme ne aikaa kestäväksi yritysilmeeksi.

  Graafisen suunnittelun palvelut yrityksellesi

  Säännönmukainen viestintä on yrityksesi visuaalisen identiteetin perusta.

  Yritysilmeet

  Yritysilmeen rakentaminen on pitkäjännitteinen prosessi, jonka pohjana on tarkkaan määritelty visuaalinen yritysidentiteetti. Autamme yritystäsi rakentamaan ja ylläpitämään tätä tunnistettavuuden kannalta tärkeintä tekijää.

  Painotuotteet

  Vaikka suurin osa mainonnasta tapahtuukin jo verkossa, on painotuotteilla yhä paikkansa yritysviestinnässä. Suunnittelemme yrityksellesi kaikki printtimainonnassa tarvittavat painomateriaalit, käyntikorteista ajoneuvoteippauksiin.

  Visualisoinnit

  Visualisoinnin avulla viestinnän sanoma on helpommin ymmärrettävissä. Visualisointipalvelumme tarjoaa ratkaisut perinteisten viivapiirustuksien, infografiikoiden, 3D-mallinnuksien sekä valo- ja videokuvausmateriaalien toteuttamiseen.

   Nimi ja yritys*

   Sähköposti*

   Puhelin*

   Viesti*

   Kiinnostuitko palveluistamme?

   Soita tai jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.