Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040 910 1687/ yhteys(ät)asema10.fi//

  Nimi ja yritys*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Viesti*

  Hakukoneoptimointi eli SEO

  Paranna yrityksesi näkyvyyttä hakukoneissa.

  Hakukoneoptimoinnilla ansaitset parempaa näkyvyyttä Googlessa ja saat enemmän kävijöitä kotisivullesi

  Ensimmäistä hakutulosta Googlessa klikkaa keskimäärin yli 30% hakuja tekevistä käyttäjistä.

  Hakukoneoptimoinnin tarkoituksena on nostaa sivustosi sijoitusta Googlen luonnollisissa hakutuloksissa halutuilla hakutermeillä ja avainsanoilla. Hakutuloksissa korkeimmalla näkyvät maksetut hakutulokset ja yleensä heti niiden jälkeen luonnolliset hakutulokset. Paikallisten hakujen yhteydessä näytetään mainosten jälkeen kolme paikallista yritystä omassa osiossaan. Mitä korkeammalle sijoitut hakutuloksissa sitä enemmän saat kävijöitä sivustollesi. Keskitymme hakukonesijoituksen parantamiseen Googlessa, koska se on suomalaisten ylivoimaisesti eniten käyttämä hakukone.

  Googlen tavoitteena on tarjota käyttäjilleen mahdollisimman hyvin heidän tekemiään hakuja vastaavia tuloksia. Tähän Google käyttää omia algoritmeja, joiden avulla se asettaa sivut paremmuusjärjestykseen. Tärkeimmät sivuston hakukonesijoitukseen vaikuttavat tekijät ovat sivuston luotettavuus, kuinka hyvin sivun sisältö vastaa tehtyä hakua sekä sivuston tekninen rakenne. Me autamme yritystäsi näkymään hakutuloksissa korkeammalla silloin, kun ihmiset hakevat tarjoamiasi tuotteita tai palveluita.

  Kysy lisää palvelustamme:
  Jere Leinonen, web- & graafinen suunnittelu
  040 910 1687
  [email protected]

  Hakukoneoptimointi infografiikka

   Nimi ja yritys*

   Sähköposti*

   Puhelin*

   Viesti*

   Tiedätkö kuinka hyvin kotisivusi ovat optimoitu?

   SEO-auditoinnin ja avainsanatutkimuksen avulla saat kattavan analyysin sivustosi nykytilasta.

   Hakukoneoptimointi-palvelumme yrityksesi tarpeisiin

   Kysy lisää ja rakennetaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus.

   SEO-auditointi

   Analysoimme koko verkkosivusi teknisen rakenteen, sisällön ja linkityksen hakukoneoptimoinnin kannalta. Saat analyysista raportin jokaisen osa-alueen nykytilasta ja korjausehdotukset ohjeineen. Analyysin perusteella voidaan aloittaa sivuston hakukoneoptimointi.

   Avainsanatutkimus

   Selvitämme tärkeimmät avainsanat, joihin sivustosi optimoinnissa kannattaa keskittyä. Otamme huomioon myös avainsanojen hakumäärät ja kilpailun tason valitessamme avainsanoja. Avainsana, jolla on suurin hakuvolyymi ei useinkaan ole kannattavin valinta kovan kilpailun vuoksi.

   On-site optimointi

   Optimoimme verkkosivujesi tekstisisällöt, kuvat, videot ja metatiedot valituille avainsanoille sekä parannamme sivuston sisäistä linkitystä. Avainsanojen sijoittaminen sivun metatietoihin ja otsikoihin auttaa kertomaan Googlelle mitä aihetta sivun sisältö käsittelee.

   AdWords-hakusanamainonta

   AdWords-hakusanamainonnalla tuot yrityksesi esille myös Googlen maksetuilla mainospaikoilla. Hakusanamainonta on tehokasta, tarkasti kohdennettavaa ja tuottavaa online-mainontaa. AdWords-mainonnassa maksat ainoastaan sivustollesi johtavista klikkauksista.

   WordPress-kotisivut + SEO

   Suunnittelemme ja toteutamme myös valmiiksi hakukoneoptimoidut sekä asiakaskohtaisesti räätälöidyt WordPress-kotisivut yrityksellesi. WordPress-suunnittelupalvelumme avulla toteutamme yrityksille niin pienet kuin suuretkin verkkosivuprojektit.

    Nimi ja yritys*

    Sähköposti*

    Puhelin*

    Viesti*

    Nostetaanko sijoitustasi Googlen hakutuloksissa?

    Soita tai jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.