Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040 910 1687/ yhteys(ät)asema10.fi//

  Nimi ja yritys*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Viesti*

  Hakukoneoptimointi

  Käännämme hakukoneet puolellesi ja yrityksesi verkkosivut tuottamaan

  Hakukoneoptimointi SEO-kumppanin kanssa on ammattimaista näkyvyyden hallintaa

  Yrityksesi verkkosivut saavat enemmän näkyvyyttä, liikennettä ja tuottavaa vuorovaikutusta

  Hakukoneoptimointi ja SEO-kumppanuus palveluna

  Tekninen optimointi, sisällön optimointi ja ulkoinen optimointi ovat hakukoneoptimoinnin, eli SEO-optimoinnin, kolme tärkeintä osa-aluetta. SEO-optimoinnin prosessi on sarja yrityksen verkkosivuston jatkuvaan kehittymiseen tähtääviä toimenpiteitä, joilla vaikutamme verkkosivuston näkyvyyteen ja löytymiseen kaikissa hakukoneissa. Onnistuva SEO-optimointi sisältää nopeus-, linkitys-, sisältö- sekä konversio-optimointia. Se parantaa verkkosivuston nopeutta, vuorovaikutuksen laatua sekä sijoitusta hakutuloksissa.

  Hakukoneoptimointi ohjaa sisällöntuotantoa ja sen avulla sivuston kävijämäärät saadaan nousuun maksetun mainonnan sijaan löydettävyyden, kiinnostavuuden sekä luotettavuuden avulla. Hakukoneille sekä niiden käyttäjille asiantunteva, uskottava sekä luotettava sisältö on arvokkainta – joten on luotava laadukkaat sisällöt ja tehtävä ne hakukoneille näkyviksi.

  Google-hakukonenäkyvyyden ylläpitäminen ja siinä menestyminen on jatkuvaa työntekoa; tutkimusta, havaintoja ja niistä oppimista. On rohkeasti vastattava kilpailuun näkyvyydestä ja asiakkaista ohjaamalla sivustoja, sisältöjä sekä hakukonenäkyvyyttä säännöllisesti oikeaan suuntaan. Hakukoneoptimoinnilla voidaan tehokkaasti vastata myös uusiin ja kehittyviin trendeihin luomalla uusien termien sekä teemojen mukaisia uusia sivuja sivustorakenteeseen.

  SEO-kumppanuus on jatkuva prosessi:

  1. Sivuston teknisen toiminnan analyysi ja virittäminen (Tekninen SEO)
  2. Sisältöstrategian määrittäminen:
   – Aloituspalaveri
   – Hakusana-analyysi
   – Kilpailija-analyysi
   – Tavoitteet, kohderyhmät, sisältösuunnitelma, mittarit ja analysointi
   – kokonaisuuden ja tehtävänkuvien jalkautus avainhenkilöille
  3. Sisällöntuotanto: Sisältöjen suunnittelu, SEO-optimointi sekä konversioiden määrittäminen, optimointi ja niiden seurannan määrittäminen.
  4. Analytiikka: Sivuston liikenteen, tapahtumien ja konversioiden kehittymisen säännöllinen seuraaminen sekä raportointi.

  Kaikkia hakukoneoptimoinnilla saavutettuja tuloksia ja kilpailukykyä on mahdollista parantaa toistamalla sekä  analysoimalla prosessia ja sen tuloksia säännöllisesti.

   Nimi ja yritys*

   Sähköposti*

   Puhelin*

   Viesti*

    Nimi ja yritys*

    Sähköposti*

    Puhelin*

    Viesti*

    Tiedätkö kuinka hyvin kotisivusi ovat optimoitu?

    SEO-auditoinnin ja avainsanatutkimuksen avulla saat kattavan analyysin sivustosi nykytilasta.

     Nimi ja yritys*

     Sähköposti*

     Puhelin*

     Viesti*

     Hakukoneoptimoinnilla orgaaninen näkyvyys Googlessa paranee ja palvelusi tunnettuus kasvaa

     Ensimmäistä hakutulosta Googlessa klikkaa keskimäärin yli 30% hakuja tekevistä käyttäjistä

     Lisäksi noin 90% Googlen hakukoneen käyttäjistä selaavat vain ensimmäisen hakutulossivun

     Hakutuloksissa korkeimmalla näkyvät maksetut hakutulokset ja yleensä heti niiden jälkeen parhaat luonnolliset hakutulokset. Hakukoneoptimoinnin tarkoituksena on oikeilla sisällöillä, hakutermeillä ja avainsanoilla nostaa sivustosi Google näkyvyys mahdollisimman ylös luonnollisissa hakutuloksissa. Paikallisten hakujen yhteydessä näytetään mainosten jälkeen kolme paikallista yritystä omassa osiossaan. Mitä korkeammalle sijoitut hakutuloksissa sitä enemmän saat kävijöitä sivustollesi. Keskitymme hakukonesijoituksen parantamiseen Googlessa, koska se on suomalaisten ylivoimaisesti eniten käyttämä hakukone.

     Googlen tavoitteena on tarjota käyttäjilleen mahdollisimman hyvin heidän tekemiään hakuja vastaavia tuloksia. Tähän Google käyttää omia algoritmeja, joiden avulla se asettaa sivut paremmuusjärjestykseen. Tärkeimmät sivuston hakukonesijoitukseen vaikuttavat tekijät ovat sivuston luotettavuus, kuinka hyvin sivun sisältö vastaa tehtyä hakua sekä sivuston tekninen rakenne. Me autamme yritystäsi näkymään hakutuloksissa korkeammalla silloin, kun ihmiset hakevat tarjoamiasi tuotteita tai palveluita.

     Kysy lisää palvelustamme:

     Tuomo Ruikka, SEO & SEM suunnittelu
     0449716263
     tuomo.ruikka(ät)asema10.fi

     Hakukoneoptimointi infografiikka

     Hakukoneoptimointi-palvelumme yrityksesi tarpeisiin

     Kysy lisää ja rakennetaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus.

     SEO-auditointi

     Analysoimme koko verkkosivusi teknisen rakenteen, sisällön ja linkityksen hakukoneoptimoinnin kannalta. Saat analyysista raportin jokaisen osa-alueen nykytilasta ja korjausehdotukset ohjeineen. Analyysin perusteella voidaan aloittaa sivuston avainsanatutkimus ja hakukoneoptimointi.

     Avainsanatutkimus

     Selvitämme tärkeimmät avainsanat, joihin sivustosi optimoinnissa kannattaa keskittyä. Avainsanatutkimuksessa otamme huomioon avainsanojen hakumäärät ja kilpailun tason valitessamme avainsanoja. Avainsana, jolla on suurin hakuvolyymi ei useinkaan ole kannattavin valinta kovan kilpailun vuoksi.

     On-site optimointi

     Optimoimme verkkosivujesi tekstisisällöt, kuvat, videot ja metatiedot valituille avainsanoille sekä parannamme sivuston sisäistä linkitystä. Avainsanojen sijoittaminen sivun metatietoihin ja otsikoihin auttaa kertomaan Googlelle mitä aihetta sivun sisältö käsittelee.

     Google Ads -hakusanamainonta

     Google Ads -hakusanamainonnalla tuot yrityksesi esille myös Googlen maksetuilla mainospaikoilla. Hakusanamainonta on tehokasta, tarkasti kohdennettavaa ja tuottavaa online-mainontaa. Google Ads -mainonnassa maksat ainoastaan sivustollesi johtavista klikkauksista.

     WordPress-kotisivut + SEO

     Suunnittelemme ja toteutamme myös valmiiksi hakukoneoptimoidut sekä asiakaskohtaisesti räätälöidyt WordPress-kotisivut yrityksellesi. WordPress-suunnittelupalvelumme avulla toteutamme yrityksille niin pienet kuin suuretkin verkkosivuprojektit.

      Nimi ja yritys*

      Sähköposti*

      Puhelin*

      Viesti*

      Nostetaanko sijoitustasi Googlen hakutuloksissa?

      Soita tai jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.