Hakukoneoptimointi eli SEO

Paranna yrityksesi näkyvyyttä hakukoneissa.

Hakukoneoptimoinnilla ansaitset parempaa näkyvyyttä Googlessa ja saat enemmän kävijöitä kotisivullesi

Ensimmäistä hakutulosta Googlessa klikkaa keskimäärin yli 30% hakuja tekevistä käyttäjistä.

Hakukoneoptimoinnin tarkoituksena on nostaa sivustosi sijoitusta Googlen luonnollisissa hakutuloksissa halutuilla hakutermeillä ja avainsanoilla. Hakutuloksissa korkeimmalla näkyvät maksetut hakutulokset ja yleensä heti niiden jälkeen luonnolliset hakutulokset. Paikallisten hakujen yhteydessä näytetään mainosten jälkeen kolme paikallista yritystä omassa osiossaan. Mitä korkeammalle sijoitut hakutuloksissa sitä enemmän saat kävijöitä sivustollesi. Keskitymme hakukonesijoituksen parantamiseen Googlessa, koska se on suomalaisten ylivoimaisesti eniten käyttämä hakukone.

Googlen tavoitteena on tarjota käyttäjilleen mahdollisimman hyvin heidän tekemiään hakuja vastaavia tuloksia. Tähän Google käyttää omia algoritmeja, joiden avulla se asettaa sivut paremmuusjärjestykseen. Tärkeimmät sivuston hakukonesijoitukseen vaikuttavat tekijät ovat sivuston luotettavuus, kuinka hyvin sivun sisältö vastaa tehtyä hakua sekä sivuston tekninen rakenne. Me autamme yritystäsi näkymään hakutuloksissa korkeammalla silloin, kun ihmiset hakevat tarjoamiasi tuotteita tai palveluita.

Kysy lisää palvelustamme:
Jere Leinonen, web- & graafinen suunnittelu
040 910 1687
[email protected]

Hakukoneoptimointi infografiikka

Hakukoneoptimointi-palvelumme yrityksesi tarpeisiin

Kysy lisää ja rakennetaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus.

Avainsanatutkimus

Selvitämme tärkeimmät avainsanat, joihin sivustosi optimoinnissa kannattaa keskittyä. Otamme huomioon myös avainsanojen hakumäärät ja kilpailun tason valitessamme avainsanoja. Avainsana, jolla on suurin hakuvolyymi ei useinkaan ole kannattavin valinta kovan kilpailun vuoksi.

On-site optimointi

Optimoimme verkkosivujesi tekstisisällöt, kuvat, videot ja metatiedot valituille avainsanoille sekä parannamme sivuston sisäistä linkitystä. Avainsanojen sijoittaminen sivun metatietoihin ja otsikoihin auttaa kertomaan Googlelle mitä aihetta sivun sisältö käsittelee.

Verkkosivut + SEO

Suunnittelemme ja toteutamme myös valmiiksi hakukoneoptimoidut sekä asiakaskohtaisesti räätälöidyt WordPress-kotisivut yrityksellesi. WordPress-suunnittelupalvelumme avulla toteutamme yrityksille niin pienet kuin suuretkin verkkosivuprojektit.

Nostetaanko sijoitustasi Googlen hakutuloksissa?

Soita tai jätä tarjouspyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.