5.1.2017

Täysin uudistunut kotisivumme näki päivänvalon

Uusi graafinen ilme, uusia palveluita sekä uusia tekijöitä. Tervetuloa täysin uudistuneelle sivustollemme!

Aseman toimistolla oli joulukuu kiireistä aikaa. Joulun järjestelyiden tiimellyksessä on tehty pitkiä työpäiviä asiakasprojektien sekä oman kotisivu-uudistuksen kimpussa. Helpottuneina voimme ilmoittaa, että sivusto on nyt saatu julki.

Sivusto on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Haluamme osoittaa uudella tyylillä digitaalisuuttamme, WordPress-osaamistamme sekä perinteisen graafisen suunnittelun vankkaa ammattitaitoa ja tuoretta näkemystä. Sivustoa pyörittävä WordPress-teema ”Flexer” on pitkäaikaisen kehitystyömme tulos ja edustaa tämän hetkistä tasoamme WordPress-suunnittelutoimistona.

Aloitimme samalla myös oman blogin. Blogissa käsittelemme palveluihimme liittyviä ajankohtaisia aiheita, jaamme näkemyksiämme sekä annamme hyödyllisiä käytännön vinkkejä yrityksen markkinoinnin ja viestinnän tehostamiseen. Tulemme kirjoittamaan blogiin uusia postauksia pari kertaa kuukaudessa, joten muista olla kuulolla.

Palkkasimme joulukuun alussa uuden työntekijän, joka tuo mukanaan kaksi uuttaa palvelua. Tommi on meidän uusi hakukoneoptimoinnin ja hakusanamainonnan asiantuntija. Uudet palvelut täydentävät hyvin WordPress-suunnittelupalveluamme tai toimivat hyvin omina palveluinaan.

Tutustu ensimmäisiin blogikirjoituksiimme

Aloitamme blogimme postaussarjalla Google-mainonnan perusteet.