Valokuvaus ja videotuotanto

Terävöitä yrityksesi viestintää.

Valokuvaus- ja videotuotantopalvelumme avulla esittelet yrityksesi ja tuotteesi niiden arvoisella tavalla

Tuotamme korkeatasoista valo- ja videokuvamateriaalia tukemaan yrityksesi viestintää. Osaavat ammattilaisemme pystyvät hyödyntämään tuotettua kuvamateriaalia kotisivuillasi sekä painotuotteissasi. Jälkituotannossa voimme lisätä videoaineistoon erikoisefektejä ja tietokonegrafiikkaa. Näitä voidaan hyödyntää mm. animaatioissa, simulaatioissa ja erilaisissa havainnollisissa esityksissä, kuten suunnittelun alla olevien rakennusten istuttamisessa ympäristöönsä tai teollisten prosessien kuvaamisessa. Palveluumme kuuluu myös ilmakuvaus. Toimitilarakennusten kuvaaminen lintuperspektiivistä lisää kirjaimellisesti uuden näkökulman valokuviin ja videoihin. Käytämme elokuvakameroita, joiden kuvanlaatu riittää vaativiinkin mainosvideoihin.

Useilla on käsitys, että videotuotantoon on varaa vain suuryrityksillä. Totta onkin, että laajat mainoselokuvaproduktiot vaativat paljon eri alan ammattilaisia ja niiden kustannukset nousevat vääjäämättä korkeiksi. Mutta ohjelmistojen monipuolisuus, tietokoneiden laskentanopeudet ja kuvauskalustot ovat kehittyneet viime vuosina suurin harppauksin. Tämä on mahdollistanut sen, että videoita voidaan tuottaa paljon kustannustehokkaammin kuin ennen. Hyvä esimerkki on kuvauskopterit – kolme vuotta sitten ilmakuvaukset maksoivat moninkertaisesti eikä videon kuvanlaatukaan vastannut tämän päivän 4k-vaatimuksia.

Kysy lisää palvelustamme:
Asko Leinonen, valokuvaus ja videotuotanto
040 182 3817
[email protected]

  Nimi ja yritys*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Viesti*

  Korkeatasoinen valo- ja videokuva
  tukee yritysilmettäsi

  Tarjoamme yrityksellesi ratkaisut laadukkaiden valo- ja videokuvien tuottamiseen.

  Valokuvausta ja videotuotantoa tarpeitasi varten

  Tehosta viestiäsi valokuvin ja videoin.

  Ihmiset, tilat ja rakennukset

  Haluatteko henkilökunnastanne ryhmäkuvan merenrannalla, tai ehkäpä virkistyspäivänä liikunnan parissa. Liikuteltavan studiokaluston avulla täytämme mitä mielikuvituksellisimmat toiveenne. Oletteko vasta saaneet uuden sisustuksen, entä onko työautonne teipattu uusin mainoksin? Kerro siitä verkkosivuillanne. Valokuvaamme kaikkea mitä yritystoimintaasi kuuluu ja haluat kertoa siitä asiakkaillesi.

  Tuotteet

  Valokuvaamme tuotteesi vankalla kokemuksella. Käytämme studiotamme tai halutessasi valokuvaamme kohteet valitsemassasi miljöössä. Kokeneina kuvankäsittelijöinä valmistamme valokuvasi eri medioita varten ripeästi ja juuri halutun sävyisinä ilman yllätyksiä. Tuotekatalogien valmistus käy kätevästi esitettäväksi kotisivuillasi ja painotuotteissasi, kun kuvaamme ja taitamme esitteet saman katon alla.

  Ilmakuvaus

  Kahden kuvauskopterin avulla kuvaamme ihmiset, rakennukset, maisemat, juhlat ja tapahtumat. Valo- tai videokuva lintuperspektiivistä antaa vaihtelua. Koptereita käytetään paljon kuvaamiseen myös normaalilta katselukorkeudelta, etenkin kun halutaan pehmeästi liikkuvaa kamera-ajoa videolle. Mainoselokuvissa ilmakuvaus on oiva tapa kuvata vauhdin tunnetta. Olemme rekisteröitynyt RPAS-lentotyötoimija.

   Nimi ja yritys*

   Sähköposti*

   Puhelin*

   Viesti*

   Etsitkö kuvaajaa yrityksesi esittelyvideolle tai tuotteille?

   Soita tai jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.