Web-suunnittelu

Uuden ajan web-teknologiat sähköisen kivijalkasi toteutukseen.

Massasta erottuvat, hakukone- ja mobiiliystävälliset kotisivut sekä verkkokaupat yrityksesi tarpeisiin ja tavoitteisiin räätälöitynä

Uusimmat web-teknologiat yhdistettynä huolella rakennettuun grafiikkaan luovat sivustollesi nykyaikaisen ja luottamusta herättävän ilmeen. Tutustu palveluumme ja ota yhteyttä!

Digi- ja mainostoimistona pystymme tarjoamaan yrityksellesi kaikki kotisivujen ja verkkokauppojen suunnitteluun tarvittavat palvelut kootusti saman katon alta.Tämä helpottaa erityisesti sivustojen jatkokehittämistä, koska et tarvitse useaa toimijaa huolehtimaan sivustosi eri osa-alueista vaan saat kaiken yhdeltä ja samalta toimijalta. Tarjoamme yrityksellesi web-suunnittelun lisäksi ratkaisut graafiseen suunnitteluun, hakukonenäkyvyyteen, AdWords-mainontaan, 3D-mallintamiseen, sekä valo-, video- ja ilmakuvaukseen.

Kaikki sivustomme sisältävät projektikohtaisesti muokatun WordPress-hallintajärjestelmän, jonka kautta muokkaat ja päivität sivustosi sisältöä ilman aikaisempaa HTML-osaamista. Sivustojen ulkoasut suunnitellaan tukemaan yrityksesi graafista linjaa — värimaailmasta käytettäviin fontteihin sekä muotoihin. Responsivisuus, eli sivuston automaattinen mukautuminen käyttäjän päätelaitteeseen on käyttäjäystävällisyyden ja hakukonenäkyvyyden kannalta yksi tärkeimmistä tekijöistä nykyajan web-suunnittelussa — jokainen sivustomme on 100% responsiivinen. Käyttäjäystävällisyyden kannalta ensimmäisenä kuitenkin nousee esiin sivuston nopeus, jonka optimoinnin toteutamme jokaisessa sivustoprojektissamme suurella huolellisuudella.

Huolella suunniteltu ulkoasu ja uusimmat web-teknologit eivät kuitenkaan vielä takaa räjähdysmäistä kävijämäärän kasvua kotisivuille tai verkkokauppaan — tarvitaan hakukoneoptimointia, mahdollisesti myös AdWords-hakusanamainontaa. Hakukonenäkyvyys riippuu sivuston sisällöstä, laadukkaista paluulinkeistä, koodin laadusta, nopeudesta ja useista muista osatekijöistä. Tarjoamme ratkaisin kaikkiin sivustosi hakukonenäkyvyyteen vaikuttaviin osatekijöihin.

WordPress-kotisivut infografiikka

Tutustu uusimpiin sivustoihimme ja saat tarkemman kuvan palvelumme laadusta

Kaikki sivustomme on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmän päälle.

Kotisivujen suunnittelu, rooster.fi, WordPress-suunnittelu
Kotisivujen suunnittelu, fysiofeel.fi, WordPress-suunnittelu
Kotisivujen suunnittelu, atexon.com, WordPress-suunnittelu
Kotisivujen suunnittelu, teknopalatsi.fi, WordPress-suunnittelu
Kotisivujen suunnittelu, yfh.fi, WordPress-suunnittelu
Kotisivujen suunnittelu, inoptics.fi, WordPress-suunnittelu

Kiinnostuitko palvelustamme?

Ota yhteyttä ja aloitetaan tuloksellinen yhteistyö.

Yksityiskohdat luovat toimivan kokonaisuuden

Meille web-suunnittelu on muutakin kuin näyttäviä ulkoasuja. Sivuston tekniset ominaisuudet yhdistettynä pikselin tarkkaan grafiikkaan luovat viimeistellyn lopputuloksen.

Nopeus

Sivuston tekninen rakenne, kuvien automaattinen pakkaus ja välimuistiin tallennetut sivut lyhentävät sivun latausaikaa jopa 10-kertaisesti. Nopeuden optimointi on kiinteä osa web-suunnitteluamme.

Ulkoasusuunnittelu

Sivuston ulkoasu suunnitellaan tukemaan yrityksesi tunnettuutta. Graafinen suunnittelu yhdistettynä valokuvaus ja videotuotantopalveluumme luo nykyaikaisen ja luottamusta herättävän lopputuloksen.

Responsiivisuus

Jokainen sivustomme mukautuu automaattisesti käyttäjän päätelaitteeseen. Lisäksi sivustot voivat sisältää päätelaitekohtaisia elementtejä, kuten videotaustakuvan pöytäkoneissa ja zoomautuvan valokuvan mobiililaitteissa.

Webhotelli

Käytettävän webhotellin nopeus ja tekniset ominaisuudet vaikuttavat oleellisesti sivuston toiminnallisuuteen. Itse käytämme kotimaista Zoner-webhotellia sen saumattoman WordPress-tuen ja nopeuden ansiosta.

Varmuuskopiointi

Pidämme huolen, että sivustosi nykytila on aina turvassa. Jokainen WordPress-sivustomme sisältää automaattisen varmuuskopiointiominaisuuden, jonka data lähetetään pilveen välittömästi, kun uusia päivityksiä tehdään.

Kävijäseuranta

Kävijäseurannan avulla saadaan hyödyllistä tietoa vierailijoiden käyttäytymisestä ja kävijämäärien vaihteluista. Jokaiseen sivustoomme kuuluu Googlen maksuttomien Analytics- ja Search Console -työkalujen asennuspalvelu.

Etsikö kotisivuprojektillesi toteuttajaa?

Soita tai jätä tarjouspyyntö niin kerromme ominaisuuksista, joilla tulet erottumaan kilpailijoistasi.