Nimi ja yritys*

Sähköposti*

Puhelin*

Viesti*

WordPress kotisivut & verkkokaupat

Uuden ajan web-teknologiat sähköisen kivijalkasi toteutukseen.

Käsityönä rakennetut WordPress kotisivut ja verkkokaupat mahdollistavat yrityksesi tarpeisiin muokatun kokonaisuuden

Jokainen WordPress-sivustomme sisältää asiakaskohtaisesti muokatun hallintanäkymän, jonka avulla sisällön hallinta on helppoa ja nopeaa.

 

WordPress-suunnittelupalvelumme tarjoaa yrityksellesi nykyaikaisen vaihtoehdon kotisivujen ja verkkokauppojen suunnitteluun. Lähtökohtaisesti rakennamme kaikki WordPress-sivustot omien teemojemme päälle, jotta jokainen osa-alue sivuston ulkoasusta hallintapaneelin kustomoituihin ominaisuuksiin saadaan vastaamaan yrityksesi tarpeita. Laajennamme sivustojen toiminnallisuutta tarkkaan valituilla, luotettaviksi todetuilla sekä aktiivisesti kehitettävillä lisäosilla. Kotisivujen ja verkkokauppojen ulkoasu suunnitellaan tukemaan yrityksesi tunnettuutta. Omaamme vuosien kokemuksen yrityksien visualisoinnista, joten vahvasta digitaalisuudesta huolimatta on perinteinen graafinen suunnittelu yhä iso osa meitä ja osaamistamme.

Asiakaskohtaisesti räätälöity WordPress-hallintanäkymä tekee sisällön päivittämisestä helppoa ja nopeaa. Omien teemojemme päivittäminen tapahtuu sivustosi ominaisuuksiin muokatun sivurakentajan kautta, jonka käyttäminen ei vaadi lainkaan HTML-osaamista. Kaikki teemamme ovat skaalattavissa, joten hallintanäkymää voidaan kehittää vastaamaan myös yrityksesi tulevia tarpeita.

Kysy lisää palvelustamme:
Jere Leinonen, web- & graafinen suunnittelu
040 910 1687
[email protected]

WordPress-kotisivut infografiikka

Nimi ja yritys*

Sähköposti*

Puhelin*

Viesti*

Helppokäyttöiset ja yrityksesi tarpeisiin
räätälöidyt WordPress-sivut

Ota yhteyttä ja kysy lisää WordPress-suunnittelupalvelustamme.

Nimi ja yritys*

Sähköposti*

Puhelin*

Viesti*

Yksityiskohdat luovat toimivan kokonaisuuden

Meille web-suunnittelu on muutakin kuin näyttäviä ulkoasuja. Sivuston tekniset ominaisuudet yhdistettynä pikselin tarkkaan grafiikkaan luovat viimeistellyn lopputuloksen.

Nopeus

Sivuston tekninen rakenne, kuvien automaattinen pakkaus ja välimuistiin tallennetut sivut lyhentävät sivun latausaikaa jopa 10-kertaisesti. Nopeuden optimointi on kiinteä osa WordPress-suunnitteluamme.

Ulkoasusuunnittelu

Sivuston ulkoasu suunnitellaan tukemaan yrityksesi tunnettuutta. Graafinen suunnittelu yhdistettynä valokuvaus ja videotuotantopalveluumme luo nykyaikaisen ja luottamusta herättävän lopputuloksen.

Responsiivisuus

Jokainen sivustomme mukautuu automaattisesti käyttäjän päätelaitteeseen. Lisäksi sivustot voivat sisältää päätelaitekohtaisia elementtejä, kuten videotaustakuvan pöytäkoneissa ja zoomautuvan valokuvan mobiililaitteissa.

Palvelinympäristö

Käytettävän palvelinympäristön nopeus ja tekniset ominaisuudet vaikuttavat oleellisesti sivuston toiminnallisuuteen. Itse käytämme WP-CLOUD -palvelua sen saumattoman WordPress-tuen ja nopeuden ansiosta.

Kävijäseuranta

Kävijäseurannan avulla saadaan hyödyllistä tietoa vierailijoiden käyttäytymisestä ja kävijämäärien vaihteluista. Jokaiseen sivustoomme kuuluu Googlen maksuttomien Analytics- ja Search Console -työkalujen asennuspalvelu.

Nimi ja yritys*

Sähköposti*

Puhelin*

Viesti*

Etsikö sivustollesi toteuttajaa?

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme ominaisuuksista, joilla tulet erottumaan kilpailijoistasi.