Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040 910 1687/ yhteys(ät)asema10.fi//

  Nimi ja yritys*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Viesti*

  WordPress-suunnittelu

  Modernit web-teknologiat sähköisen kivijalkasi toteutukseen.

  Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme verkkosivuprojektisi ulkoasusta viimeiseen riviin koodia ja huolehdimme sen hakukonenäkyvyydestä

  WordPress-suunnittelupalvelumme tarjoaa yrityksellesi korkeatasoisen vaihtoehdon verkkosivujen, verkkopalveluiden ja Woocommerce-verkkokauppojen suunnitteluun.

  Jokainen sivusto rakennetaan omien WordPress-teemojemme päälle, jotta kaikki osa-alueet sivuston ulkoasusta hallintapaneelin räätälöityihin ominaisuuksiin saadaan vastaamaan yrityksesi tarpeita. PHP, javascript, SASS, REST-API ja MySQL -osaamisemme mahdollistaa vaativienkin WordPress-projektien toteutukset.

  Huom, web-ohjelmointi voidaan toteuttaa myös ilman julkaisujärjestelmää. Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä palveluita mm. yrityksien sisäisiin tarpeisiin.

  WordPress-toteutuksiamme

  • terapiatalonoste.fi – Asiakaskohtaisesti räätälöity API-integraatio Diarium-ajanvarausjärjestelmään
  • ettonet.fi – Woocommerce-verkkokauppa
  • tuiranfysio.fi – API-integraatio Diarium-ajanvarausjärjestelmään fysioterapia- ja hierontayrityksille kehittämällämme kk-maksullisella WordPress-lisäosalla, kysy lisää!
  • neliohinta.fi – Integraatioita ulkoisiin rajapintoihin
  • rooster.fi – API-integraatio Untappd-sovellukseen
  WordPress-kotisivut infografiikka

   Nimi ja yritys*

   Sähköposti*

   Puhelin*

   Viesti*

   Helppokäyttöiset ja yrityksesi tarpeisiin
   räätälöidyt WordPress-sivut

   Ota yhteyttä ja kysy lisää WordPress-suunnittelupalvelustamme.

    Nimi ja yritys*

    Sähköposti*

    Puhelin*

    Viesti*

    Yksityiskohdat luovat toimivan kokonaisuuden

    Meille web-suunnittelu on muutakin kuin näyttäviä ulkoasuja. Sivuston tekniset ominaisuudet yhdistettynä pikselin tarkkaan grafiikkaan luovat viimeistellyn lopputuloksen.

    Nopeus

    Sivuston tekninen rakenne, kuvien automaattinen pakkaus ja välimuistiin tallennetut sivut lyhentävät sivun latausaikaa jopa 10-kertaisesti. Nopeuden optimointi on kiinteä osa WordPress-suunnitteluamme.

    Ulkoasusuunnittelu

    Sivuston ulkoasu suunnitellaan tukemaan yrityksesi tunnettuutta. Graafinen suunnittelu yhdistettynä valokuvaus ja videotuotantopalveluumme luo nykyaikaisen ja luottamusta herättävän lopputuloksen.

    Responsiivisuus

    Jokainen sivustomme mukautuu automaattisesti käyttäjän päätelaitteeseen. Lisäksi sivustot voivat sisältää päätelaitekohtaisia elementtejä, kuten videotaustakuvan pöytäkoneissa ja zoomautuvan valokuvan mobiililaitteissa.

    Palvelinympäristö

    Käytettävän palvelinympäristön nopeus ja tekniset ominaisuudet vaikuttavat oleellisesti sivuston toiminnallisuuteen. Itse käytämme WP-CLOUD -palvelua sen saumattoman WordPress-tuen ja nopeuden ansiosta.

    Kävijäseuranta

    Kävijäseurannan avulla saadaan hyödyllistä tietoa vierailijoiden käyttäytymisestä ja kävijämäärien vaihteluista. Jokaiseen sivustoomme kuuluu Googlen maksuttomien Analytics- ja Search Console -työkalujen asennuspalvelu.

     Nimi ja yritys*

     Sähköposti*

     Puhelin*

     Viesti*

     Nostetaanko sivustosi uudelle tasolle?

     Soita tai jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme ominaisuuksista, joilla tulet erottumaan kilpailijoistasi.